Калабалак парк ресторан

Голем избор на специјалитети и пријатна атмосфера!

Убавината на добрата храна е склопот на пријатна атмосфера, музика и добар пијалок. Градска кафеана во срцето на Скопје создадена за сите оние кои знаат да уживаат.

КАЛАБАЛАК ПАРК

НАШИОТ РЕСТОРАН

Убавината на добрата храна е склопот на пријатна атмосфера, музика и добар пијалок. Градска кафеана во срцето на Скопје создадена за сите оние кои знаат да уживаат. Голем избор на специјалитети и пријатна атмосфера!

Пополнете ја формата за резервации

ТЕЛЕФОН 071 822 823
СОЦИЈАЛНИ МРЕЖИ